Verhalen van onze medewerkers

Verhalen van medewerkers bij VWG

‘Bij VWG kan ik mezelf zijn’

‘Bij VWG wordt er hard gewerkt, maar is er ook oog voor het leven naast het werk. Er is een gezonde werkprivé balans en dat vind ik erg belangrijk. Daarnaast wordt er weinig hiërarchie gevoeld binnen de organisatie. Er kan bij iedere afdeling of partner binnengelopen worden. De gezellige sfeer, het teamverband en de samenwerking maken voor mij dat ik mezelf kan zijn bij VWG. Het gaat er heel gemoedelijk en vriendschappelijk aan toe. Er heerst totaal geen ellebogencultuur. VWG is een familiair bedrijf met een prettige sfeer!’

‘Bij VWG kan ik mezelf zijn’

‘Bij VWG wordt er hard gewerkt, maar is er ook oog voor het leven naast het werk. Er is een gezonde werkprivé balans en dat vind ik erg belangrijk. Daarnaast wordt er weinig hiërarchie gevoeld binnen de organisatie. Er kan bij iedere afdeling of partner binnengelopen worden. De gezellige sfeer, het teamverband en de samenwerking maken voor mij dat ik mezelf kan zijn bij VWG. Het gaat er heel gemoedelijk en vriendschappelijk aan toe. Er heerst totaal geen ellebogencultuur. VWG is een familiair bedrijf met een prettige sfeer!’

Verhalen van medewerkers bij VWG

‘Ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus voorlopig blijf ik bij VWG’

‘Bij VWG kan je ‘op een leuke manier carrière jagen’ binnen een flexibele organisatie. Via een kantorendag van de opleiding accountancy ben ik bij VWG terechtgekomen. Door de open houding van de accountants, sprong VWG er voor mij uit. In het tweede jaar van mijn studie begon ik met een stage van tien weken die ik uiteraard graag bij VWG wilde lopen. Ondanks dat mijn kennis minder was, werd ik met open armen ontvangen. In deze periode heeft VWG mij van A tot Z meegenomen in de werkzaamheden van de samenstelpraktijk. Door deze mooie start besloot ik in het derde leerjaar van mijn opleiding ook stage te gaan lopen bij VWG. Wat ik vooral fijn vond in mijn begeleiding tijdens deze periode, was dat we een week uittrokken voor een klant. We begonnen van voor af aan met de administratie en uiteindelijk, aan het einde van de week, hadden we een jaarrekening samengesteld. De deuren staan bij VWG letterlijk open en met vragen kan je bij iedereen terecht. Tijdens mijn afstudeerstage bij VWG kon ik laten zien wat ik al die tijd had geleerd. Mede door VWG ben ik afgestudeerd en vol trots begonnen als assistent-accountant bij VWG.’

Verhalen van medewerkers bij VWG
Verhalen van medewerkers bij VWG

‘Bij VWG kan ik me inzetten voor regionale goede doelen’

‘Bij VWG kan ik me inzetten voor regionale goede doelen. Iets waar ik mij, naast mijn werkzaamheden als belastingadviseur, graag mee bezig houd. We zetten ons in voor meerdere regionale doelen. Zo hebben we begin januari 2021 geld en houdbaar voedsel ingezameld voor Vincentius Vereniging Nijmegen. Vincentius Nijmegen ondersteunt gezinnen die het niet breed hebben en probeert op verschillende manieren armoede en eenzaamheid in Nijmegen te verminderen.
Met dank aan onze medewerkers hebben we een hele mooie bijdrage mogen schenken aan de vereniging. Wij zijn hier enorm trots op. Het heeft ons laten inzien wat we als organisatie kunnen betekenen voor een ander. Voor ons een kleine moeite, voor de ander een groot gebaar.’

‘Bij VWG kan ik me inzetten voor regionale goede doelen’

‘Bij VWG kan ik me inzetten voor regionale goede doelen. Iets waar ik me naast mijn werkzaamheden als belastingadviseur graag mee bezig houd. We zetten ons in voor meerdere regionale doelen. Zo hebben we begin januari 2021 geld en houdbaar voedsel ingezameld voor Vincentius Vereniging Nijmegen. Vincentius Nijmegen ondersteunt gezinnen die het niet breed hebben en probeert op verschillende manieren armoede en eenzaamheid in Nijmegen te verminderen.
Met dank aan onze medewerkers hebben we een hele mooie bijdrage mogen schenken aan de vereniging. Wij zijn hier enorm trots op. Het heeft ons laten inzien wat we als organisatie kunnen betekenen voor een ander. Voor ons een kleine moeite, voor de ander een groot gebaar.’

Verhalen van medewerkers bij VWG

‘Extern winnen doen wij door intern te beginnen!’

‘Het is natuurlijk heel gemakkelijk om een mailtje te sturen, maar bij VWG zoeken we elkaar ook echt op. We gaan de interactie met elkaar aan. We zeggen waar het op staat. Bij VWG hebben we respect voor de cliënt, het niveau van de cliënt en niet te vergeten respect voor elkaar. We stellen ons dienstverlenend op. Bij VWG kunnen we onze grenzen aangeven. De kracht van VWG is dat wij ons kunnen verplaatsen in de ondernemer. Door als één team samen te werken weten we ondernemers vaak te verrassen met bepaalde adviezen of diensten.’

Verhalen van medewerkers bij VWG
Verhalen van medewerkers bij VWG

‘Gezelligheid is minstens zo belangrijk’

‘Naast het harde werken, maken we ook tijd voor gezelligheid. Dit doen we door bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een drankje te drinken op kantoor. Het is altijd fijn om je collega’s even op een andere manier te spreken en zo de week af te sluiten. Naast de vrijdagmiddagborrel organiseert VWG ook toffe personeelsfeesten. Zo borrelen we graag met het team bij een leuke tent en organiseert VWG eens in het jaar een VWG barbecue om de zomer in te luiden. Toch is hetgeen waar wij als medewerkers het meeste naar uit kijken, VTO buitenland. Een dag vol culturele uitjes die uiteraard worden afgesloten met een gezellig samenzijn in een leuke tent. Kortom bij VWG leer je elkaar echt kennen.’

‘Gezelligheid is minstens zo belangrijk’

‘Naast het harde werken, maken we ook tijd voor gezelligheid. Dit doen we door bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een drankje te drinken op kantoor. Het is altijd fijn om je collega’s even op een andere manier te spreken en zo de week af te sluiten. Naast de vrijdagmiddagborrel organiseert VWG ook toffe personeelsfeesten. Zo borrelen we graag met het team bij een leuke tent en organiseert VWG eens in het jaar een VWG barbecue om de zomer in te luiden. Toch is hetgeen waar wij als medewerkers het meeste naar uit kijken, VTO buitenland. Een dag vol culturele uitjes die uiteraard worden afgesloten met een gezellig samenzijn in een leuke tent. Kortom bij VWG leer je elkaar echt kennen.’

Verhalen van medewerkers bij VWG

Benieuwd naar onze vacatures?

Ben jij benieuwd of wij een passende functie voor jou hebben? Check dan onze laatste vacatures